Live koncert med Kristian Marcussen

Jeg spiller med Kristian Marcussen Trio, solokoncerter og med bandet Exclusive Jazz.

Kristian Marcussen live
Kristian Marcussen live (Foto: I. N. Narsel)

Kristian Marcussen Trio

Kristian Marcussen Trio består af klaver, kontrabas og trommer.

På koncert mixer vi mine egne kompositioner med jazz'ede udgaver af danske salmer og sange. Dette har vist sig at være en god måde at blande kendt med ukendt, på en måde så numrene stilmæssigt passer til hinanden.

Der er en velkendt nordisk lyd at spore, og musikken med de klassiske klangidealer får tilføjet et elegant mainstream swing.

Solokoncert

Jeg spiller egne kompositioner og fortæller om musikkens betydning for mit liv og min mentale sundhed.

I livets medvind og modvind har musik altid været min måde at fortælle verden noget. Uanset om jeg udtrykker sorg eller forelskelseseofori (for at trække et slags yderpunkter frem), viser jeg mig selv frem. Både musikalsk og i fortællingen, som hører med.

Min historie er interessant, ikke udelukkende fordi jeg binder fortælling og musik sammen i en sammenspunden enhed, men også fordi den relaterer til noget menneskeligt. Jeg forstår at balancere mellem ekstreme oplevelser og dagligdags hændelser på en måde, hvor jeg tager udgangspunkt i mig selv som eksempel.

Exclusive Jazz

Exclusive Jazz er navnet på et band, jeg grundlagde i 2010.

Vi spiller velkendte jazzhits i bedste mainstream-stil. I front er sangeren Martin Roy Wade, som er en indlevet mester af den amerikanske sangtradition.

Kalender