Kristian Marcussen Trio

Kristian Marcussen Trio debuterede med albummet, Alfa Omega i 2004.

Jeg var blevet opmuntret til at samle en trio og spille mine egne kompositioner, af pianisten Carsten Dahl. De to musikere, Morten Lundsby (bas) og Martin Roy Wade (trommer) havde jeg nøje udvalgt, så de passede bedst ind i min stil. Det er de samme to musikere, der sammen med mig, har udgjort trioen lige siden.

Efter at have spillet en række koncerter, indspillede vi album nummer to: My Soul Is Filled With Peace. Dette album er overvejende roligt, med bas og trommer i lidt svagere styrke, i forhold til klaveret. Stadigvæk er det mine egne kompositioner, der bliver spillet.

Vi begyndte herefter, på koncert, at spille jazzificerede, danske salmer og sange, iblandt egne kompositioner, især i kirker og sognegårde.

At booke Kristian Marcussen Trio giver dig mulighed for at høre mine kompositioner i nye versioner, med nye indfaldsvinkler, iklædt en traditionel, endog frisk triolyd.